Baltic Offshore, som är ett privatägt bolag sedan 2006, är specialiserade på skräddarsydda underhållsavtal och komplexa installationer av sjökablar inom både kraft och telekom. Med ett flexibelt förhållningssätt skapas innovativa lösningar med en strävan att överträffa kunders förväntningar där vårt kabelfartyg CS PLEIJEL är ett av de mest avancerade kabelfartyget i sin storlek med DPII-klassificering och ett läggningssystem för samtidig installation av flera kablar.  Baltic Offshore är det lilla flexibla företaget md korta beslutsvägar som jobbar med stora kunder. Här får du möjligheten att kliva på deras tillväxtresa och ta ansvar för kundprojekt från start till mål.

 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Utifrån nya spännande projekt och utökad fartygskapacitet så söker Baltic Offshore nu nya projektledare som kan köra både mindre och större projekt, allt från mindre 12-24 kV lokalnäts projekt, större turnkey telekom installationer över östersjön, totalentreprenad sjökabeldelen för offshore vindkraft.

I rollen som Projektledare hos Baltic Offshore kommer du att vara länken till kunderna i små som stora installationsprojekt och serviceuppdrag. Du jobbar med helheten ifrån en del av offert- och anbudsförfarandet och hela vägen till fullt genomfört arbete.

Du planerar och resurssäkrar kompetens och material gentemot kund, egen personal och partners, du ansvarar du för det tekniska och ekonomiska resultatet för projekt. Du ansvarar för kontraktet, tidplan, dokumentation, riskanalyser, tillståndshantering samt krav kring kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och yttre miljö blir kända och efterlevs. I rollen som Projektledare samarbetar du internt och externt för att hantera både problem och möjligheter som uppstår.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Kalmar, möjlighet för distansarbete finns, resande i jobbet ingår. Då Baltic Offshore jobbar på en internationell marknad så förväntas du behärska engelska språket väl i tal och skrift.

Din profil

Våra förväntningar på dig är att du minst har avklarad gymnasieutbildning med teknisk inriktning, behärskar det engelska språket väl, eftergymnasial ingenjörsutbildning är meriterande.

Vi ser gärna att du funnits i sammanhang i ledande ansvarsfulla roller innan, det är meriterande om du har projektledarutbildning och/eller projektledarerfarenhet, meriterande om du har erfarenhet av kabelbranschen och hantering av kontrakt kommersiellt och juridiskt. Då Baltic Offshore verkar i marin miljö så är även sjövana en merit i sammanhanget.

Lockas du av ovanstående utmaningar och matchar förväntningarna så är du varmt välkommen med din ansökan, vi kommer att jobba med ett löpande urval.

Ansök redan idag!

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Unik Resurs, du ansöker via länken https://www.unikresurs.se/lediga-tjanster/?mtrpage=assignment&mtrid=7613

         

Made by Kreation

Privacy policy & cookies