Fibertekniker / resemontör

Vi behöver nu stärka vårt team med fler fibertekniker.

Som fibertekniker hos Baltic Offshore är du med och installerar och underhåller sjökabelsystem åt våra kunder. Ditt arbetsområde är Norra Europa och uppdrag kan ske på stationer i land, på fartyg eller på plattform där uppdragens längd varierar.

Arbetsuppgifterna som fibertekniker hos Baltic Offshore är både praktiska och administrativa. Du jobbar med skarvning, svetsning, mätning, inmätning och dokumentation. Andra arbetsuppgifter i land och till sjöss förekommer och du är inte rädd för att hugga i där det behövs.

Vi söker dig som trivs med ett varierande jobb med mycket eget ansvar. Du är driven, flexibel och noggrann och har ett tydligt fokus på god service och att göra din kund nöjd.

Du har utbildning inom fiberteknik och är certifierad fibertekniker. Du får utbildning för sjöskarv och nödvändiga säkerhetsutbildningar vid anställning.

Utbildning ESA och/eller Heta arbeten, erfarenhet från långdistansmätning, sjövana och Basic Safety-utbildning (STCW95/OLF/OPTIO) är meriterande.

Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Arbetsspråket är svenska och projektspråket är engelska.

Låter det lockande och tycker du passar in på våra förväntningar så är du välkommen in med din ansökan till work@balticoffshore.se , märk med “Fibertekniker, ditt namn”

Ansökningarna hanteras löpande.

         

Made by Kreation

Privacy policy & cookies