Coordinator QHSE

Är du en fena på att koordinera och dokumentera? Baltic Offshore befinner sig i en expansiv och stark utvecklingsfas och behöver nu stärka teamet med en QHSE-koordinator.

Baltic Offshore är specialiserade på skräddarsydda underhållsavtal och komplexa installationer av sjökablar inom både kraft och telekom. Med ett flexibelt förhållningssätt skapas innovativa lösningar med en strävan att överträffa kunders förväntningar där vårt kabelfartyg CS PLEIJEL är ett av de mest avancerade kabelfartyget i sin storlek med DPII-klassificering och ett läggningssystem för samtidig installation av flera kablar.  Du hittar mer info på vår hemsida,  www.balticoffshore.se

Som QHSE-koordinator hos Baltic Offshore jobbar du nära verksamheten och är med och driver processer och projekt som bidrar till vår ständiga utveckling med inriktning på Kvalitet, Miljö, Hälsa och Säkerhet.

Arbetsuppgifterna som QHSE-koordinator innefattar

    • löpande administration, dokumentation och rapportering inom QHSE-avdelningen
    • att driva eller delta i utvecklingsprojekt kring förbättringar av processer, rutiner och system
    • administrera/uppdatera delar av verksamhetsledningssystemet och hemsida
    • övrigt förekommande administrativa och praktiska arbetsuppgifter på vårt kontor i Kalmar

En möjlighet att bidra till utveckling i ett spännande företag med korta beslutsvägar och en familjär, positiv arbetsmiljö.

Vi söker dig som gillar att ha koll på läget och som har en god förmåga att planera och genomföra uppdrag av varierande storlek och karaktär. Du är engagerad och lösningsorienterad och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Du är en skicklig användare av Office-programmen och har du erfarenhet av Sharepoint är det ett plus. Du gillar att ge god service och kan uttrycka dig väl i tal och skrift både i arbetsspråket svenska och projektspråket engelska.

Din ansökan skickar du till work@balticoffshore.se, märk mailet med ”QHSE-koordinator, ditt namn”.

 

         

Made by Kreation

Privacy policy & cookies