Matroser

Baltic Offshore går en spännande framtid till mötes! I vår verksamhet varvas installation med upptagningar av uttjänta kablar och reparationsuppdrag. Vår kunniga och sammansvetsade besättning är en förutsättning för att vi ska lyckas. Nu utökar vi med ytterligare ett kabelfartyg och går in i en fas med många spännande projekt och utökar därför med fler matroser både i våra projekt och tills vidare.

Som matros hos oss är dina arbetsuppgifter varierande. Du arbetar ombord och i land med fartygsrelaterade frågor, är behjälplig där du behövs för att livet ombord ska fungera praktiskt för oss alla. Du är med och utför mindre reparationer och underhåll av däckutrustning. Du tycker det känns spännande att få vara med i hanteringen av kablarna i våra projekt, både ombord och på våra mindre arbetsbåtar och flottar. Vi är måna om vår personal såväl som om vårt fartyg och vår arbetsutrustning. Du är med och bidrar till att vi tillsammans ska kunna fortsätta leverera flexibla och innovativa kabellösningar till våra kunder.

Du löser problem – även om det krävs flera försök för att lyckas. Du trivs med att arbeta både enskilt och tillsammans med andra och tar gärna tag i det som du ser behöver göras. Du är glad, positiv och social som person. Att du är serviceminded och kan samarbeta med andra är avgörande för att du skall lyckas och trivas hos oss. Du förstår och kommunicerar flytande på svenska, som är vårt arbetsspråk. Har du även kunskaper i engelska så är det meriterande då projektspråket vanligtvis är engelska. Vi tror att du är bekväm med teknik och vi ser gärna att du har kunskaper om hydraulik, mekanik och motorer. Du är bekväm även med digitala system och du är öppen för att lära dig nya saker.

Krav på utbildning/certifikat

    • Matrosbehörighet
    • Sjöfartsbok
    • Läkarintyg för sjöfolk
    • Grundläggande säkerhetsutbildning
    • Sjöfartsskyddscertifikat

Fartygsbefäl klass VIII är meriterande.

Urvalet görs löpande, så ansök direkt! Din ansökan skickar du till work@balticoffshore.se, märk mailet med ”Matros, ditt namn”

         

Made by Kreation

Privacy policy & cookies